I. Szigeti Zsíros kenyér futam


Rendezvényünk ELMARAD!
Kedves veterános Barátunk !
Az év elején nagy elánnal fogtunk hozzá a verseny szervezéséhez. Ti is nagyon aktívak voltatok, szinte két hét alatt betelt az induló létszám. Nagyon szerettük volna ezt a csak a szigeten zajló, idén nyitó versenyt megrendezni, de sajnos a kínaiak közbe szóltak és megleptek minket és az egész világot ezzel a nyavalyás vírussal. A múlt hét végéig reménykedtünk, hátha májusra normalizálódik a helyzet legalább annyira, hogy kültéri rendezvény megtartható legyen. Ám mint tudjátok a döntés megszületett, a kormányszóvivő tájékoztatása szerint 500 főnél kisseb kültéri rendezvény sem tartható július 15.-ig. Így legnagyobb sajnálatunkra a 2020. május 23.-ára meghirdet versenyt idén nem tudjuk megrendezni.Viszont bízunk benne, hogy a már megszokott Dunakanyar Oldtimer túránkat 2020 szeptember 5.-án szombaton, meg tudjuk tartani.
Ezért azoknak akik jelentkeztek a Zsiroskenyér futamra, és befizették a nevezési díjat, a befizetett nevezési díj tekintetébe két lehetőséget ajánlunk fel.
1. Aki elküldi a nevezését a szeptemberi versenyre, annak a májusi versenyre befizetett nevezési díjat automatikusan átkönyveljük a szeptemberi versenyre, és csak a két nevezési díj különbözetet kell átutalni a részünkre.
2. Aki valamilyen ok miatt nem tud részt venni a szeptemberi versenye, de a májusi versenyre már átutalta a nevezési díjat, kérjük e-mailben / szeszvame@gmail.com/ jelezze milyen néven került sor a nevezésre és milyen bankszámlára utaljuk vissza a befizetett összeget.
Ezenkívül természetesen minden kérdésben állunk rendelkezésetekre
Üdvözlettel: Egyesület vezetése




   Tisztelt érdeklődő megkezdődött a nevezés az I. Szigeti Zsíroskenyér Futamra!!!


 Nevezésedet a rendezvény fűl alatt tudod meg tenni!